Triatlon Reci 2012 – ante event

14

20/07/2012 by Ironman Coach

15 iulie 2012

Abia astăzi, cu 3 săptămâni înainte de concurs – nu, Doamne ferește, nu mai devreme, de ce atâta grabă în fond?!?! -, chiar dacă nu am aflat multe despre drăguțul triatlon de la Reci, măcar am aflat că se ține.
ZERO informații despre trasee/probe.
ZERO informații despre programul zilei respective.
În rest, cam prea multe semne de ”!” (= denotă tentă de violență în comunicarea scrisă, imperativul nu dă bine în comunicarea scrisă, atenție (!)) – vă invit să le și numărați, le-am marcat eu cu roșu – și un regulament formulat într-o manieră ….. cum să o numesc pentru a nu supăra pe cineva (oricum nu-mi iese, Csuri se va supăra cu siguranță, dar ca și compensare mă ofer voluntar să îl ajut cu partea de comunicare, pe bune :-))) …. cam brutală. PĂCAT!

Supăăăraaaat, mi-s Doamne, SUPĂRAAAAT ….. hai frate să le dăm ăstora niște informații, ia de scrie:

www.alpinsport.ro  zice așa, azi, 15 iulie 2012:

”Vârsta minimă admisă pentru participarea la Triatlonul Cupa “Háromszék XXI.” 2012 este de 14 ani ! Concurenţii legitimaţi la un club sunt obligaţi să participe la categoria Olimpică. Concurenţii işi vor fixa numărul de ordine care le-a fost înmânat de organizatori în loc vizibil pe echipament. Numerele de ordine trebuie să fie vizibile pe tot parcursul cursei ! Toate bicicletele folosite la Triatlonul Cupa “Háromszék XXI.” 2012 trebuie propulsate numai prin forţă umană ! Purtarea căştii este obligatorie !! Fiecare participant este obligat să urmeze indrumările comisarilor de traseu şi a organelor de poliţie. Va atrage descalificare asistenţa motorizată din exterior! Comportamentul lipsit de Fair Play faţă de ceilaţi concurenţi duce la descalificarea participantului. Va atrage descalificare împiedicarea acţiunii altor sportivi, alegerea scurtăturilor, substituirea alergătorilor. Schimbarea pieselor importante în timpul competiţiei este permisă. Concurentul
care estimează că a fost prejudiciat în timpul cursei va putea să
facă contestaţie către Comisarul Sef, imediat ce a trecut linia de
sosire. Contestaţia va fi prezentată în scris, semnată şi data
Comisarului Sef în timp de 15 minute de la sosirea sportivului.
Dacă
reclamaţia pune in cauză pe unul dintre cei mai buni din primii cinci
alergători, ceremonia de acordare a premiilor va fi amânată până se
va cunoaşte decizia finală.
Necunoaşterea regulamentului nu va fi admisă ca scuză! Organizatori sunt exoneraţi de răspundere dacă în timpul cursei publicul deteriorează marcajele de ghidare! Concurentul care nu va trece prin toate punctele de control, stabilite la categoria sa, va fi descalificat!

Toate
materialele media făcute pe perioada concursului
(fotografii,filme,reportaje) sunt proprietatea Alpin Sport și pot fi
folosite ca material promo fără acordul persoanelor apărute pe acestea
!

Categorii de concurs:
individual· 14-19 ani băieți / fete· 20-29 ani bărbați / doamne· 30-39 ani bărbați / doamne

· 40-49 ani bărbați  + 40 doamne

· +50 ani bărbați
ștafetă
 

bărbați sau femei sau mixt
taxe de participare
proba olimpică
·   70 ron  până 22 iul. 
–  100 ron  până 02 aug. 
· 200 ron până 04 aug.
 ștafetă
·  120 ron /echipa  până 22 iul.
·  150 ron /echipa până 02 aug. 
·  300 ron /echipa până 04 aug.
Minitriatlon
 
·   50 ron  2012  până 22 iul.
·   80 ron 2012 până 02 aug. 
· 150 ron 2012 până 04 aug. 
Taxa de înscriere se achită prin transfer bancar în contul asociației:
RO48BRDE150SV01566201500
deschis la BRD Sf.Gheorghe
Asociatia Alpin Sport Sf.Gheorghe CUI.: 12715971

 În ziua concursului se vor ridica numai numerele de concurs și pachetele de concurent! NU se fac înscrieri!
Pachetul de concurent conține:

– revitalizante,
– apă
– fructe
– tricou personalizat
– chip
– numere concurs

Vă puteți înscrie accesând linkul Înscrieri online din meniul principal!

E frumos ce faceți, băieți?
Mi se pare culmea prostului gust să publicați cu prioritate informații despre taxele de înscriere, în timp ce informațiile cele mai importante lipsesc cu desăvârșire. Trebuie să ai o anumită structură pentru a-ți trata ”clienții” în acest fel: ”Tu ia de cumpără, că vedem noi cum e cu marfa/livrarea!” Hm …. siderant! Văd că mai încep și alți sportivi cu comentarii picante pe forumul de pe Facebook, că voi sunteți ca și inexistenți pe internet și ignorați orice solicitare de comunicare. Urât.
Update 20 iulie:
Mai sunt doar două săptămâni până la concurs. TOT ce am aflat până acum este că nu Csuri se ocupă de organizare anul acesta. De la el personal am aflat. E pe poziție de voluntar, fără a putea lua decizii. În rest, legat de eveniment:

Nu există informații suplimentare.
Organizatorii nu răspund la nici o formă de solicitare scrisă.
Politica struțului.
Ridicol, jenant, enervant, penibil. Viva la Roumanie!

La Ironman Klagenfurt 2013 deja s-au ocupat toate locurile și mai sunt 12 luni până atunci. Și aici, la un mititel de triatlon cu o experiență de 22 de ani, organizatorul aplică politica struțului. Senzațională țară și oamenii ei! 
Mă duc un pic să mă răcoresc, e mai bine 🙂

 RECI 2011

Update 24 iulie:
Mai
sunt doar 10 zile până la concurs. Nu există informații suplimentare.

Update 26 iulie:
Au apărut strecurate informații minimale, aruncate pur și simplu pe site, neglijent, horror….. același limbaj imperativ și brutal:

Distantele exacte :
MINITRIATLON
Inot: 400 m  (1 tura)
Ciclism : 13 km  (1 tura)
Alergare : 4 km   (2 ture)
OLIMPIC si
STAFETA
not:1200 m  (3 tura)
Ciclism : 26 km  (2 tura)
Alergare :10 km   (5 ture)
Concursul se va desfasura pe teren accidentat in
Mestecanisul de la Reci
 În ziua concursului se vor ridica numai numerele de concurs și pachetele
de concurent! NU se fac înscrieri!

Pachetul de concurent conține:

– revitalizante,
– apă
– fructe
– tricou personalizat
– chip
– numere concurs
Vă puteți înscrie accesând linkul Înscrieri
online
din meniul principal!
Programul
de concurs
Sambata
04.08.2012
Orele
18-21 ridicarea pachetelor pentru participanti
Duminica
05.08.2012
Orele
8-9.30 ridicarea pachetelor pentru participanti
Ora 10 –
START
Ora 15 –
Festivitate premiere”
Bătaie de joc și desconsiderare față de concurenți. Dacă e posibil, la ediția 21, să te prezinți în halul ăsta, bașca făcând parte dintr-un GrandPrix! La asta sunt românii foarte buni: denumiri pompoase, publicitate, reclamă, ambalaj, sunshine, conținut zero.
Stop comments!

14 thoughts on “Triatlon Reci 2012 – ante event

 1. Anonymous says:

  da, triatlonul de la Reci e in cadere libera de vreo 2 ani. pacat de zona, locul e chiar dragus pentru un concurs si lumea vine cu bucurie

 2. Anonymous says:

  Si in 2011 a fost aceeasi varza, cu coada mare, cu nepunctualitate, cu zapaceala. nu stiu cum se face, dar oricine s-a ocupat de acest concurs si in anii trecuti, ba era in concediu inainte si dupa, ba avea nunta, ba avea botez, ba era bolnav. pacat de concurs. e frumos. era mai frumos cand era pe asfalt, dar si asa e dragutel. doar ca nu e organizat de oamenii potriviti.

 3. Anonymous says:

  Cum zicea si cel dinainte, a fost bine cu hidratarea, dar in rest a fost o bataie de joc. Dimineata la 9 nici nu construisera zona de tranziție, nu-mi venea să cred!!!! Foarte lejeri oamenii, nici că le păsa. Îmi pare rău că am mers, m-a costat o mulțime de bani ca să merg acolo și să particip, ca să dau de un concurs unde stai o oră la coadă sa iti iei numărul de concurs si stai o oră în căldura asta insuportabilă pentru că nu e capabil să se organizeze si sa respecte programul afisat. Foarte prost organizat si șefii pe-acolo cam ingamfati, nu mi-a placut concursul, nu mai merg niciodata. citisem ce afisasera pe site si nu-mi placuse deloc site-ul lor si atatea informatii lipsa si intarziate, dar am zis hai sa nu renunt, poate e doar o parere. pai halul in care arata site-ul lor spune tot. rusinos.

 4. Anonymous says:

  Cred ca directorul de concurs a fost in concediu inainte. si mie mi-a raspuns tot pe 1 august la un email trimis cu 15 zile inainte. eu am ajuns la concurs, super penibila organizarea. Practic nu au facut nimic pana in ziua concursului, drept urmare s-a dat startul cu 40-45 min intarziere, dupe ce au reusit toti sa isi ridice "pachetele de concurs" – s-a stat peste o ora la coada. ca doar ne doream sa alergam la 35 de grade. concursul in sine a iesit ok. singurul merit al organizatorilor e ca au amplasat bine punctele de alimentare

 5. Anonymous says:

  Ba eu cred ca meritul este cu atat mai mare sa participi ca femeie, din moment ce marea majoritate nu o fac, doar ca atentia este acordata doar barbatilor ei fiind numeric majoritari. E o societate stramba si nu poate gandi drept. Eu traiesc in Austria si aici participantele sunt tratate mult mai bine, ne simtim cu adevarat intr-o comunitate si tinema legatura, barbatii ne respecta, nu fac bisericute unde femeile nu au acces. nu e asa patriarhal ca in romania si sunt fericita ca nu traiesc acolo. bafta! iti urmaresc blogul.N.D.

 6. @N.D. Oh, la felul cum e organizat circuitul și la numărul atât de redus de participante, nu cred că pierd cine știe ce prestigiu de performanță, să fim serioși! Ce circuit național e ăla fără regulament și date de contact? Așa că, lasă să se bucure altă doamnă de titlul acela, e loc pentru toată lumea 🙂 Singura mare greșeală pe care am făcut-o a fost că am avut încredere în organizator, a dat impresia că va schimba în bine și va ține cont de feed-back-ul de anul trecut, iar eu am achitat suma paușală pentru participarea la tot circuitul. Asta e România, se lansează un proiect fără a avea toate elementele planificate și setate din timp, bătaie de joc, jumătăți de măsură și lipsă de respect per ansamblu. De foarte multe ori în viață contează nu doar marfa, ci și furnizorul ei!

 7. Anonymous says:

  anka, daca lipsesti si la asta, pierzi definitiv titlul de campion GP la categorie de varsta, e pacat sa nu continui de anul trecutN.D.

 8. Anonymous says:

  ~dir de concurs~ !!! Daca ar fi avut simtul raspunderii, ar fi lasat un numar de telefon si l-as fi sunat chiar eu! Da, chiar e incredibil ca cu trei zile inainte de start un ~dir de concurs~ spune ca va posta si detalii legate de trasee. si mai incredbil este ca nu exista nici cel mai mic management la nivel de GP si nici urma de reactie. Rusinos pe toata linia. Ar fi trebuit boicotat acest concurs, sa nu se prezinte mai mult de 5 concurenti la start, pe bune! Dar romanii sunt lasi si indiferenti. Eu unul nu ma prezint.Adi

 9. Anonymous says:

  imi bag picioarele in concursul lor! pana anul asta erau mai buni baietii, s-au stricat mult decand au trecut off road! anul trecut le-am apreciat eforturile si entuziasmul, regulamentul e identic cu cel de anul trecut, aceasi maniera de adresare, parca am fi puscariasi! ceva se intampla acolo si probabil nici nu erau siguri ca vor tine editia 2012, d-aia nici nu aveau ce sa afiseze. comunicarea de anul trecut a fost mai buna. traseul e oricum de cacat, nu stiu de ce merita sa fie in Grandprix acest triatlon. pacat de munca depusa, pe canicula asta, felicitari voluntarilor, dar managementul e de cacat!

 10. Anonymous says:

  Baaaaai, nici pana acum nu au publicat informatii, sunteti nebuni!!! Mai sunt zece zile. Imi bag picioarele, ma duc la AquaChallenge mai bine! Va zic io ca nici nu se mai tine.Triatlonistul Razvratit

 11. Anonymous says:

  noi am renuntat, ni se pare intolerabil ca intr-un GrandPrix de triatloane sa existe atata lipsa de comunicare. Hai ca anul trecut am trecut cu vederea erorile, ca era prima editie, dar la a doua editie, cu organizatori vechi in domeniu, este intolerabil. Bai baieti, va dorescu-va succesuri depline, brava Anka pentru blog si materiale, sunt unice!Gabi

 12. Anonymous says:

  Si eu am cautat informatii si tot ce am gasit e blogul asta…macar atat. Merci.

 13. Anonymous says:

  ha-ha-ha …. Traim in la Roumanie si asta consuma tot!!Marc Antonius

 14. Anonymous says:

  Cam nervosi baietii, au un stress, deci ar trebui sa participe, sa se relaxeze :-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

POSTS

clicks

 • 4,286 visits
July 2012
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

I'm just starting out; leave me a comment or a like :)

Top Clicks

 • None

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 88 other followers
The Big Day29/11/2012
The big day is here.
%d bloggers like this: